Dödsverket – Dödsverket – dödsboförvaltning, Dödsbotjänster, juridisk hjälp

Dödsbo Upplands Väsby - Tömning & Städning Av Dödsbo & Bohag

Behöver du tömma dödsbo Upplands Väsby eller avveckla ett helt hushåll är Dödsverket ett bra alternativ. Vi gör det enkelt för alla genom att tillhandahålla helhetslösningar som omfattar allt från tömning av dödsbo och sanering till försäljning. På Dödsverket kan vi garantera att du får en smidig, enkel och pålitglig avveckling av dödsbon och boende. Har du några funderingar så kontakta oss omedelbart för en utvärdering och hjälp. 

dödsbo aveckling ,dödsbo

Ansvarsforsakring

Utbildad Personal

Personlig Service

Kvalitetsgarenti

Ett urval av våra kunder och Arbetsområden

Landets Tryggpunkt - Dödsbo tömning och städ i hela landet

Mest använda tömning av dödsbo Upplands Väsby och dödsbostädning

Det kan vara svårt att avgöra vad som är värdefullt i ett dödsbo. Något du anser vara värdefullt kanske inte finns att köpa, och vice versa. Det viktigaste är att de anhöriga tar hand om det de värdesätter, oavsett om det värdet är känslomässigt eller verkligt. Efter tömning av dödsbo Upplands Väsby avgör vår duktiga personal vilka av de kvarvarande föremålen som kan köpas och vilka som kan skänkas till välgörande ändamål. Vi tömmer och städar boendet utifrån dina krav.

Tömning / Städning

Behöver du städa eller tömma ett dödsbo? Vi säkerställer ändamålsenlig och finkänslig avyttring.

Värdering & uppköp

Vill du vara säker på att dina ekonomiska intressen bevaras? Vi såväl värderar som köper både lös och fast egendom. Allt ifrån smycken till hela fastigheter.

Flytt till äldreboende

Planerar ni en flytt till ett äldreboende?Vi gör övergången så smidig som möjligt. Med era intressen i främsta rummet ser vi tillsammans till att ta nästa steg i livet.

Specialbegäran

Utöver renovering och målning erbjuder vi även ett flertal hushållsnära tjänster. Gräsklippning är i särskilt stor efterfrågan och våra medarbetare anpassar sitt sätt att arbeta till era specifika förväntningar.

Sanering

Behöver bostaden saneras? Vi har omfattande erfarenheter av ändamålsenlig sanering. Med finkänslighet, diskretion och effektivitet i främsta rummet löser vi alla situationer.

Bouppteckning &
Juridisk hjälp

Är det mycket att administrera? Vi hjälper till med bouppteckning och erbjuder juridiskt hjälp. Ett enkelt sätt att säkerställa smidighet och samtidigt värna om allas intressen.

Landets mest anlitade Dödsverk

Dödsverket tillhandahåller expertassistans vid avveckling av dödsbon. Vi förstår utmaningarna och de känslomässiga bördorna som kan följa med detta uppdrag. Vårt team ser till att all egendom hanteras korrekt, systematiskt och enligt era önskemål. Vi börjar med en första konsultation för att fastställa omfattningen av det arbete som krävs. Vi utvärderar sedan värdet av föremålen, bestämmer vilka som kan doneras till välgörenhet och avyttrar oönskade föremål åt er. Våra tjänster är effektiva, respektfulla och utformade för att bevara värdigheten hos er nära och kära. Vårt städteam tar hand om hela din egendom och ser till att den lämnas fläckfri och redo för framtida försäljning eller uthyrning.
dödsbo aveckling ,dödsbo

När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver.

Dödsverket erbjuder tjänster av professionalism och integritet med årtionden av kombinerad erfarenhet. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så kan ni kontakta oss för en lösning

Vi hjälper gärna till med ert dödsbo Upplands Väsby från början till slut

Tömmer utifrån behov

För att en tömning ska ske med rätt resultat är det viktigt att resultatet blir som förväntat. Vi tömmer ert Dödsbo Upplands Väsby utifrån era krav.

Hanterar all egendom

Vid avyttring av egendom så säkerställer vi en rättvisande hantering. Vi kan såväl skänka det som går att återbruka som forsla bort för återvinning. Kontakta oss så utvärderar vi förutsättningarna.

Bortforsling

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo Upplands Väsby.

Hjälp med städ och flytt

Städ och sanering är viktiga saker som kräver väldigt hög noggrannhet. Vi skapar rätt förutsättningar för ett ändamålsenligt resultat. Alltid utifrån era behov så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för ert Dödsbo Upplands Väsby.

Låt inte
Covid stoppa ditt val

Om du vill välja oss som din dödsboförvaltare så erbjuder vi möten som gör ditt möte säkert och enkelt.

 

Att vardagen och verkligheten inte går att pausa har kommit att bli väldigt uppenbart.  Genom att alltid prioritera dina behov säkerställer vi att möten och arbetets gång blir en trygg och respektfull upplevelse.

När ni kontaktar oss så väljer ni själv hur mycket eller lite information ni vill lämna. Vid behov så ber vi om kompletterande information och säkerställer på så sätt att vi så fort som möjligt kan upprätta ett gemensamt gynnsamt samarbete.

Har du fortfarande funderingar?

Är du osäker på huruvida vi är rätt val för dig, eller gällande vilka tjänster du behöver. Kontakta oss så kan vi tillsammans diskutera vad som passar bäst för dig. Vi kan även anpassa våra tjänster för att leva upp till dina förväntningar. Hög flexibilitet och professionalitet är vårt sätt att se till så alla våra kunder får de tjänster de behöver.

Kai Olsson
Kai Olsson

Respektfulla och finkänsliga. Ser till att allting blir rätt.

Lina Blom
Lina Blom

Är definitivt nöjd och skulle gärna välja dem igen.

Jocke Walter
Jocke Walter

Om du tvekar så säger jag bara att Dödsverket vet vad de sysslar med.

Staffan Öhman
Staffan Öhman

Ångrar inte att jag valde dem. Här får du verkligen valuta för pengarna och ett engagemang som håller högsta nivå.

Hampus Nilsson
Hampus Nilsson

När min mammas bohag behövde hantera så såg de till att lösa allting på ett väldigt smidigt sätt. Inga problem alls.

Roy Törnlund
Roy Törnlund

Är väldigt skönt när man kommer i kontakt med personer som verkligen bryr sig. Jag är helt och hållet nöjd.

Stina Sandin
Stina Sandin

Jag hade några väldigt specifika önskemål som andra företag inte kunde ordna. Här fick jag hjälp och stöd som gjorde skillnad.

Janina Segermyhr
Janina Segermyhr
Janina Segermyhr

Ansträngde sig mer än vad de egentligen hade behövt. Jag var i akut behov av tömning och de verkade ha förståelse för min situation

Gunnar
Gunnar Fagerström
Gunnar

Ger hjälp när du behöver det och är väldigt förstående. De är ett personligt val som går att lita på.

Örjan Plogström
Örjan Plogström

Finns inte mer att säga än att de är effektiva och löser problem på plats. De har mitt förtroende och får mina rekommendationer.

Dödsverket tillhandahåller professionella rengöringstjänster efter att en älskad har gått bort i Upplands Väsby. Vi förstår hur utmanande det kan vara att hantera förlusten av någon speciell och vi är här för att lindra en del av den emotionella stressen som kommer med att städa ut deras hem. Vårt empatiska team erbjuder personliga lösningar anpassade för att möta dina specifika behov och krav. På Dödsverket erkänner vi att varje situation varierar. Det är därför vi arbetar nära med dig för att utarbeta en plan som är anpassad till dina individuella behov och omständigheter. Vårt team finns här för att lyssna och stödja dig, oavsett om du behöver en omfattande rensning eller selektiv hemorganisation. Vi hanterar känsliga situationer med professionalism och finess och ser till att hemmet lämnas rent och snyggt. Vi närmar oss varje uppgift med största respekt för den avlidna och deras familj. Förutom bostadsrensprutningar erbjuder vi hjälp med dokumentsortering och borttagning som en del av slutet av livsfrågor. Kontakta oss gärna för mer information om våra bostadsrenserier och rengöringstjänster eller för hjälp med slutet av livsfrågor. Genom att anförtro oss med detta ansvar kan du fokusera på att hedra din älskades minne och påbörja läkningsprocessen. På Dödsverket är vi stolta över att tillhandahålla effektiva och pålitliga tjänster, så du kan lita på oss att hantera detaljerna med största professionalism och omsorg. Låt oss ge dig stödjande vård under denna svåra tid. Kontakta oss när som helst för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.