Dödsverket – Dödsverket – dödsboförvaltning, Dödsbotjänster, juridisk hjälp

Välgörenhet som en del av verksamheten

Att ge alla möjligheten att lyckas är något vi tycker är en självklarhet. Men alla har inte tillgång till samma förutsättningar. För att bidra så mycket vi själva kan säkerställer vi att en betydande del av vårt överskott går till välgörande ändamål.

Ansvarsforsakring

Utbildad Personal

Personlig Service

Kvalitetsgarenti

Ett urval av våra referenser och Arbetsområden

En given del av Sverige

Dödsverket har en gedigen ställning på den svenska marknaden för hantering och avveckling av dödsbon och närliggande tjänster. Vi finns tillgängliga på många håll i landet och strävar för att alla ska få tillgång till ändamålsenliga tjänster. Kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig.

Donationer

Ekonomiska donationer utifrån vårt verksamhetsöverskott går till ett flertal välgörande ändamål. Vi kan även donera egendom från dödsbon i den avlidnes namn.

Samhällsansvar

Som företag är vi automatiskt en del av samhället. Därför anstränger vi oss alltid för att främja samhällsnytta verksamheter.

Vattenbrunnar

Vatten är en förutsättning för liv. Vi arbetar för att vattenbrunnar ska finnas tillgängliga där de behövs som mest. Särskilt i delar av världen där vatten är en bristvara.

Möbeldonationer

För att saker ska fungera så är funktionella möbler en nödvändighet. Vi donerar möbler till behandlingshem och inrättningar som annars inte alltid får tillgång till den utrustning som krävs.

Kläddonationer

Det är lätt att ta kläder för givet. Men när de inte finns tillgängliga märks det snabbt hur viktiga de är. Vi donerar kläder till viktiga ändamål.

Barn i fokus

Med fokus på barn arbetar vi särskilt med att skifta delar av vårt ekonomiska och materiella överskott till Rädda barnen, Röda korset och Frid för föräldralösa barn.

Bättre förutsättningar för alla

Frågor?

Ring oss

010-494 77 08

...Eller..

Välgörenhet

Vi bidrar där vi kan

Att säkerställa så vårt överskott gör mest möjliga nytta är en del av vårt sätt att driva Dödsverket. Därför är vi alltid intresserade av gemensamt gynnsamma arbeten som leder till bästa möjliga fördelning.

Ni kan alltid kontakta oss

Kontakta oss om ni har frågor om vår verksamhet eller funderingar gällande hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. Vi står alltid redo att göra det bästa av varje given situation. Vi är helhjärtat engagerade i att göra det bästa för alla inblandade.

Kai Olsson
Kai Olsson

Respektfulla och finkänsliga. Ser till att allting blir rätt.

Lina Blom
Lina Blom

Är definitivt nöjd och skulle gärna välja dem igen.

Jocke Walter
Jocke Walter

Om du tvekar så säger jag bara att Dödsverket vet vad de sysslar med.

Staffan Öhman
Staffan Öhman

Ångrar inte att jag valde dem. Här får du verkligen valuta för pengarna och ett engagemang som håller högsta nivå.

Hampus Nilsson
Hampus Nilsson

När min mammas bohag behövde hantera så såg de till att lösa allting på ett väldigt smidigt sätt. Inga problem alls.

Roy Törnlund
Roy Törnlund

Är väldigt skönt när man kommer i kontakt med personer som verkligen bryr sig. Jag är helt och hållet nöjd.

Stina Sandin
Stina Sandin

Jag hade några väldigt specifika önskemål som andra företag inte kunde ordna. Här fick jag hjälp och stöd som gjorde skillnad.

Janina Segermyhr
Janina Segermyhr
Janina Segermyhr

Ansträngde sig mer än vad de egentligen hade behövt. Jag var i akut behov av tömning och de verkade ha förståelse för min situation

Gunnar
Gunnar Fagerström
Gunnar

Ger hjälp när du behöver det och är väldigt förstående. De är ett personligt val som går att lita på.

Örjan Plogström
Örjan Plogström

Finns inte mer att säga än att de är effektiva och löser problem på plats. De har mitt förtroende och får mina rekommendationer.