Dödsverket – Dödsverket – dödsboförvaltning, Dödsbotjänster, juridisk hjälp

Prisvänliga hantverkstjänster

Att erbjuda hantverks och renoveringstjänster utgör en växande del av vår verksamhet. Vi kan erbjuda konkurrenskraftig prissättning och förmånliga tjänster utförda av professionella hantverkare.

Ansvarsforsakring

Utbildad Personal

Personlig Service

Kvalitetsgarenti

Ett urval av våra referenser och Arbetsområden

Stor efterfrågan på hantverkstjänster

Just hantverkstjänster är i ständigt stor efterfrågan. Fler personer väljer att anlita oss för mindre renoveringar, målarbeten och hushållsnära tjänster. Att kunna leva upp till våra kunders förväntningar även i dessa hänseenden är något vi är väldigt stolta över.

Renovering

Vi säkerställer att renoveringsarbetet blir helt i enlighet med era förväntningar. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet av att hantera mindre renoveringsarbeten Alltid med resultat i sikte.

Målning

Regelbunden målning är ett måste om man vill säkerställa att en byggnad har högsta möjliga skydd mot väder och vind. Vi gör det enkelt för er att få en ändamålsenlig målning med kvalitetsfärg som gör skillnad.

Hushållsnära tjänster

Utöver renovering och målning erbjuder vi även ett flertal hushållsnära tjänster. Gräsklippning är i särskilt stor efterfrågan och våra medarbetare anpassar sitt sätt att arbeta till era specifika förväntningar.

Bättre förutsättningar för alla

Frågor?

Ring oss

010-494 77 08

...Eller..

Smidigare och mer prisvärd renovering

Vi sätter särskild fokus på att var ett prisvärd alternativ som är värt att jämföra. Därför ser vi till att hantera alla renoveringar och åtgärder på ett kvalitativt sätt som verkligen ger valuta för pengarna. Vi har märkt ett ökad behov av denna sorts förmånliga renoveringstjänster som alternativ till de mer etablerade företagen.

Att alla våra kunder ska uppleva att de får högsta möjliga valuta för pengarna är ett måste. Vi strävar alltid efter att förbättra oss själva och leverera allt fler tjänster som faktiskt överträffar förväntningarna.

Ett enklare alternativ

Det finns många tillfällen i livet då renovering kommer på tal. Men det är inte alltid som de tidsmässiga eller ekonomiska förutsättningarna finns på plats. Vi vill göra det enklare för alla att komma i kontakt med relevanta renoveringstjänster .

Med fokus på slutresultatet ser vi till att göra det enkelt för alla som behöver kvalitativa renoveringstjänster. Vi hanterar allt ifrån enklare renoveringar till ommålningar och närliggande åtgärder. Kontakta oss redan idag så ska vi se till att ni får bästa möjliga.

Ni kan alltid kontakta oss

Kontakta oss om ni har frågor om vår verksamhet eller funderingar gällande hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. Vi står alltid redo att göra det bästa av varje given situation. Vi är helhjärtat engagerade i att göra det bästa för alla inblandade.

Kai Olsson
Kai Olsson

Respektfulla och finkänsliga. Ser till att allting blir rätt.

Lina Blom
Lina Blom

Är definitivt nöjd och skulle gärna välja dem igen.

Jocke Walter
Jocke Walter

Om du tvekar så säger jag bara att Dödsverket vet vad de sysslar med.

Staffan Öhman
Staffan Öhman

Ångrar inte att jag valde dem. Här får du verkligen valuta för pengarna och ett engagemang som håller högsta nivå.

Hampus Nilsson
Hampus Nilsson

När min mammas bohag behövde hantera så såg de till att lösa allting på ett väldigt smidigt sätt. Inga problem alls.

Roy Törnlund
Roy Törnlund

Är väldigt skönt när man kommer i kontakt med personer som verkligen bryr sig. Jag är helt och hållet nöjd.

Stina Sandin
Stina Sandin

Jag hade några väldigt specifika önskemål som andra företag inte kunde ordna. Här fick jag hjälp och stöd som gjorde skillnad.

Janina Segermyhr
Janina Segermyhr
Janina Segermyhr

Ansträngde sig mer än vad de egentligen hade behövt. Jag var i akut behov av tömning och de verkade ha förståelse för min situation

Gunnar
Gunnar Fagerström
Gunnar

Ger hjälp när du behöver det och är väldigt förstående. De är ett personligt val som går att lita på.

Örjan Plogström
Örjan Plogström

Finns inte mer att säga än att de är effektiva och löser problem på plats. De har mitt förtroende och får mina rekommendationer.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.